VoorwaardenBestellen


Wanneer u een bestelling plaatst, gaan wij ervan uit dat u het aangegeven product wenst te ontvangen. U krijgt tevens een email van ons ter bevestiging met daarin uw gegevens.

Annuleren bestelling


U heeft wettelijk gezien 14 dagen de tijd om op uw bestelling terug te komen. Mocht u reeds betaald hebben, maar mocht het product nog niet zijn verstuurd, dan krijgt u het overgemaakte bedrag teruggestort op uw bank- of girorekening. Wanneer het product reeds verstuurd is, kunt u dit op eigen kosten retour zenden. Na goed ontvangst krijgt u de aankoopkosten terug.

Betalingen


Betaling geschiedt vooraf via Ideal, bank- of giro overschrijving of wanneer u afhaalt per kas. In de bevestiging per email die u tegen deze tijd heeft ontvangen, vindt u alle gegevens om het bedrag (inclusief verzendkosten) binnen 7 werkdagen aan ons over te maken. Wanneer na deze periode geen betaling is ontvangen, wordt automatisch de bestelling teniet gedaan. Mocht u alsnog de producten wensen te ontvangen, plaats dan een nieuwe bestelling.

Verzending


De verzending wordt verzorgd via TNT Post. De verzendkosten zijn € 3,95,-. Voor verzending naar het buitenland zijn de verzendkosten € 12,-

Levertijd


Na ontvangst van uw betaling, wordt uw bestelling binnen 3 werkdagen geleverd. Levering naar het buitenland is 3-5 werkdagen.

Garantie en Aansprakelijkheid


U heeft, zoals gezegd, 7 werkdagen de tijd om op uw bestelling terug te komen, dan wel te wijzigen. Mocht u ondanks alles niet tevreden zijn over het product dan kunt u deze, binnen 8 werkdagen na betaling en op eigen kosten retourneren. Bij goed ontvangst krijgt u uiteraard de kosten van het product retour. Bij klachten, tips en of ideeën verzoeken wij u contact met ons op te nemen. Binnen onze mogelijkheden zullen wij er alles aan doen u tevreden te stellen.

Aanvaarding voorwaarden


Het plaatsen van een bestelling betekent automatisch dat u akkoord gaat met de hierboven genoemde voorwaarden.

Betrouwbaarheid


Dunyasales staat bij de Kamer van Koophandel Leeuwarden geregistreerd onder nummer 01137398.
Dunyasales besteedt zorg aan uw bestelling. U kunt voor vragen altijd contact met ons opnemen.