Beelden voor in de tuin

Heeft u een grote, ruime tuin en heeft u te weinig spullen om uw tuin leuk in de delen? Geen zorgen, dit is een veelvoorkomend probleem en kan makkelijk opgelost worden. Het is een idee om leuke beelden neer te zetten om de sfeer te vergroten.

Het maakt niet uit welk seizoen van het jaar het is. Tuinbeelden van Dunyasales kunnen tegen een stootje en zijn zowel in de zomer, als in de winter een prima decoratiestuk. Het vergt alleen wat onderhoud om ze af en toe schoon te houden. Maar dat geldt bijna overal voor.

Verschillende beeldjes voor in de tuin

Dunyasales biedt verschillende soorten tuinbeelden die u kunt gebruiken om uw tuin de finishing touch te geven. Hieronder een aantal voorbeelden:

Dieren

Bent u ook zo’n dierenliefhebber? Dan zou ik als ik u was uw tuin decoreren met dierenbeelden. Er zijn veel verschillende dierenbeelden zoals: kikkers, wolven, tijgers, olifanten, katten, panters en nog veel meer!

Engelen

Engelen beeldjes worden vaak gebruikt bij het decoreren van uw tuin. Engelen beeldjes hebben in de meeste gevallen een eigen betekenis, waardoor je verschillende beeldjes kan koppelen met de gedachte van uw tuin.

Speciale tuinbeelden

Tuinbeelden zijn prachtige decoratie artikelen. Deze beelden voor in de tuin zijn uniek in zijn soort. U heeft keuze uit verschillende soorten tuinbeelden. Er zijn kikkers, kalkoenen, konijnen en zelfs vogelhuisjes!

Elfjes

Wie houdt nou niet van Fantasy beelden zoals elfjes? Deze prachtige elfen beeldjes zijn absoluut een meerwaarde voor uw tuin. Deze exclusieve beelden zijn ook niet zomaar in de staandaard winkel te krijgen. Elfen beelden worden overigens meestal voor in het huis gebruikt, omdat ze relatief klein zijn ten opzichte van grote dierenbeelden.

Antiek en curiosa

Voor de echte verzamelaar natuurlijk niet te missen, ook niet in de tuin: antiek en curiosa. Deze kunststukken zijn ook niet in de dagelijkse winkel te krijgen. Wees er daarom snel bij.

Tuinbeelden koopt u in de webshop

Tuinbeelden kunt u eenvoudig online kopen in de webshop van Dunyasales.nl. U kunt makkelijk met iDeal betalen, maar u kunt er ook voor kiezen om het product af te halen of om een voortijdige bankafschrijving te doen. Uw gegevens zijn veilig en worden niet aan derden verstrekt. De verzending gaat via TnT post (PostNL). We zien het belang van een goede postorderbedrijf, vandaar dat we een kleine vergoeding van €2 aan verzendkosten vragen.

Neem nu contact op!

Heeft u vragen- en/of opmerkingen over de beelden voor in de tuin of over de website in het algemeen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Suggesties zijn ook altijd welkom. We willen graag de webshop voor u verbeteren dus we zijn niet bang voor kritiek.


Bestel beelden voor in de tuin

Bestel beelden voor in de tuin Tuinbeelden wolvenkop Tuinbeelden olifanten